O meni

Sem Janez Janežič, kitarist, skladatelj in učitelj kitare. Moja želja je v svet glasbe popeljati veliko novih talentov in jim po najboljših močeh pomagati na njihovi glasbeni poti. Tudi sam ubiram to pot, na kateri bi brez pomoči vrhunskih glasbenikov in učiteljev verjetno zašel. Tu sem, da pomagam, ne samo pri učenju začetniških veščin igranja kitare, temveč doseganju pravih glasbenih ciljev svojih učencev.

Sem član glasbenih skupin Ice on Fire in Captain Morgan's Revenge. Vse si uspešno ubirajo pot na slovensko glasbeno sceno ter pripravljajo studijske izdelke, ki jih izdajajo ali pa jih bodo v prihodnosti.

Svojo glasbeno pot sem začel že v osnovni šoli, ko sem začel preigravati osnovne akorde slovenskih popevk ter tujih klasik. Začela me je držati želja po ustvarjanju in kmalu zatem sem napisal nekaj prvih lastnih skladb, ko sem videl, da je to mogoče. Svoje prve sanje sem uresničil z ustanovitvijo benda Ice on Fire, s katerim smo čez leta izdali kar nekaj singlov in marca 2018 naš prvi album Dobro v Slabem. Prva leta me je spremljalo le nekaj učiteljev, pri katerih nisem bil dolgo, saj sem hotel in potreboval več. Kmalu za tem sem našel pravega mentorja, ki je moje dotedanje znanje povzdignil čez vse moje meje. To je le še utrdilo moje hrepenenje po uspehu na glasbenem področju. Odločil sem se, da bom to delil tudi z drugimi. Zato sem ustvaril šolo kitare Dream Music, z namenom doseganja glasbenikovih sanj, kamor bom usmeril vse svoje dotedanje znanje in energijo. Posvetil se bom učencem in končnim rezultatom, ki jih zagotavljajo metode po katerih se učim tudi jaz.

  • Facebook Black Round

Kontakt: 031 699 226 | dreammusic.sp@gmail.com | Škocjan, Novo mesto

Subscribe to my newsletter!

Privacy policy