top of page

Zaigrajte svoje najljubše pesmi na kitaro
in uživajte v svojem igranju

  • Se že dolgo želite naučiti igrati kitaro pa nikoli niste našli prave priložnosti za začeti?

  • Bi radi polepšali svoje življenje z glasbo in igrali svoje najljubše pesmi na kitaro?

  • Iščete nekaj novega in zabavnega za kvalitetno zapolnjen prosti čas?

Kitara je izjemno priljubljen inštrument, ki mnogim ljudem krajša čas in daje neizmerno zadovoljstvo pri igranju. Lahko se zabavamo z igranjem svojih najljubših pesmi v družbi prijateljev ali pa sami doma igramo za svojo dušo.

Če se v tem najdete tudi vi, potem ste na pravem mestu!

Tudi vi se lahko naučite igranja kitare, ne glede na predznanje ali talent - in uživate v procesu.

 

Vse kar ljudje potrebujemo je: dober učitelj in mentor, ki nas zna dobro motivirati in pokazati pravo in najbolj učinkovito pot do uresničitve naših glasbenih želj.

Učenje kitare namreč zna biti zelo utrujajoče - sploh če se želimo učiti sami in iščemo e-lekcije in nasvete o igranju kitare na internetu. Dejstvo je, da zna biti povsod o tem zelo veliko informacij, kar pa lahko povzroči zmedo pri igranju kitare na začetku.

Zelo težko je vedeti kje začeti, kako naprej, in nekatere lekcije znajo biti celo v nasprotju s tem kar smo se že naučili.

 

Veliko kitaristov začetnikov zaradi tega ne zna uživati v kitari, saj ne vidi zadovoljivega napredka za vložen trud in ne vidijo poti naprej. Lahko se zgodi, da se ljudem že na začetku učenje kitare zameri, zato prenehajo loviti svoje glasbene sanje in nikoli ne postanejo kitarist, kot so si vedno želeli.

2022_12_18_DreamMusic-88_edited.jpg

Želite te težave preskočiti in uživati v svojem igranju?

 

Naj vam pomagam!

Sem Janez Janežič, učitelj iz Dream Music Šole Kitare in sem vam pripravljen pomagati uresničiti vaše želje, ne glede na vaše trenutno znanje ali talente. Kvalitetno učenje kitare s pomočjo dobrega mentorja je za začetnike ključ do hitrih, lahkih in zabavnih uspehov na kitari že takoj od začetka. Zaigrajte svoje najljubše pesmi na kitaro po najlažji in najhitrejši poti.

Vabim vas na Zabavne Uvodne Lekcije Kitare, kjer boste:

✔ Pridobili močne temelje glasbe, zato da boste lahko svoje najljubše pesmi igrali povsem z lahkoto.

✔ Naučili se veščine, ki vam ostane za življenje, zato da boste lahko vedno znova uživali v svojem igranju.

 

✔ Deležni dobrega mentorstva, zato da boste obdržali znanje in motivacijo in se boste počutili dobro o svojem napredku.

✔ Se učili biti kreativni, da bo učenje čim bolj zabavno in zanimivo.

✔ Delali z učiteljem, ki vas razume, zato da boste lahko napredovali ne glede na dotedanje znanje.

Deležni dobrega in efektivnega treninga, zato da boste lahko kadar koli igrali samozavestno.

Pridobili znanja, ki so prilagojena vašim željam, zato da boste lahko uresničili svoje želje.

Če bi vam lahko pokazal najlažjo in najhitrejšo pot do igranja kitare, bi želeli priti na Brezplačno Uvodno Lekcijo povsem brez obveznosti in se spoznati? Če je odgovor "DA" ...

 

Kaj pravijo drugi učenci?

 

"Predno sem se začel učiti, sem znal prijeti nekaj osnovnih akordov, zdaj pa v letu in pol lahko že sam improviziram, napišem in zaigram kak svoj komad."
~Iztok

"Na lekcijah mi je bilo najbolj všeč to, da se ne učimo zgolj preprostih stvari, kot so igranje akordov, ampak skušamo razumeti tudi ozadje."

~ Mateja

"Pred 6. meseci sem bil malce v dvomih kako bo to potekalo pri meni, poizkusil sem in se vpisal v njegovo šolo. Danes lahko rečem le, ni mi žal. Janez Janežič je profesionalec in odličen učitelj s pravim pristopom za vsakogar. Moje igranje kitare je izjemno napredovalo, obenem pa so njegove ure poučne in zabavne. Toplo, toplo priporočam."
~Peter

"Način učenja mi je všeč, učitelj se mi posveti dokler ne obvladam te stvari, ki mi ne gre."
~Urh

Dream Music - Šola Kitare je edina šola kitare na dolenjskem, ki je ponosno del skupnosti Elite Guitar Teachers Inner Circle. To je zelo posebna skupnost vrhunskih učiteljev glasbe, ki pod mentorstvom Tom Hess-a stremi k zagotavljanju najboljše kakovosti poučevanja kitare in rezultatov naših učencev.

Ne izgubljajte dragocenega časa. Tudi vi uživajte v svojem igranju. Pridružite se nam v dobri družbi motiviranih učencev, napredujte na kitari in izpolnite svoje želje zdaj:

bottom of page