top of page

Se Vam Zdi, Da Vaše Igranje Kitare Stagnira? To Vam Bo Pomagalo Prebiti Zid ...

Dva dni intenzivnega treninga kitare, motivacije, napredka, inspiracije in druženja. Prav za takšne, kot ste vi.

  • Se počutite kot, da ste ujeti na točki, ko veste že kar nekaj o glasbi, vendar vaše igranje še vedno ne zveni tako, kot bi si vi želeli?
     

  • Se vam zdi, da vaše igranje stagnira ali pa se naprej premikate zelo počasi?

2023_06_04_Dream_Music_Koncert_Bučka (42

Vem, kako se počutite. Od začetka nam igranje kitare ponavadi veliko hitreje napreduje, ampak se kasneje prav vsi kitaristi enkrat znajdemo na točki, iz katere se ne znamo prebiti.

 

Morda mislimo, da je to to. Da smo dosegli svoj potencial, in nikoli ne bomo igrali kitaro tako kot naši idoli, ali pa zveneli dobro pri tem, kar radi počnemo.

Tudi jaz sem bil enkrat na točki, kjer sem obstal kar nekaj časa, vem, kako se počutite. In verjeli ali ne, nekateri na tej točki ostanejo desetletja, nekateri pa popolnoma odnehajo. Vi nočete biti eni izmed njih, kajne?

Rešitev?

Igranje kitare redkokdaj poteka povsem linearno. Naš napredek je veliko bolj razgiban kot pa ravna črta.

 

Največkrat se premikamo naprej po stopnicah. In vsakič, ko doživimo kakšen “aha” moment ali razsvetljenje, se premaknemo eno stopnjo višje. Med temi trenutki pa se nam največkrat zdi, kot da stagniramo. 

Torej, kar potrebujemo v našem igranju je preboj, da se lahko premaknemo na stopnjo v našem igranju, na kateri bomo končno lahko zveneli tako, kot si že ves čas želimo.

In tukaj stopi na vrsto:

staricase graphic.png

Vikend Preboja Kitarske Ustvarjalnosti

20. - 21. julij 2024, Škocjan

To bo prav poseben in unikaten dogodek, narejen prav za takšne kot smo mi: Mi, ki obožujemo kitaro in glasbo, in želimo svoje igranje povzdigniti do najvišjega potenciala. 

Poseben kitarski vikend: Dva dni igranja, džemanja, motivacije, inspiracije in druženja. Poln posebnih predavanj, zanimivih delavnic in treningov, ki bodo vaše igranje povzdignili na novo raven.

2022_12_18_DreamMusic-68_edited.jpg
2022_12_18_DreamMusic-88_edited.jpg

Zakaj se nam želite pridružiti tudi vi?

 Naučite se, kako narediti vaše igranje kitare veliko bolj zanimivo za vas in vaše poslušalce, da boste lahko v svojem igranju končno uživali, kot ste si vedno želeli.

 Naučite se zveneti dobro pri igranju vaših najljubših pesmi, da boste s svojim igranjem končno zadovoljni.

 Postanite bolj ustvarjalni kot kitarist in naredite učenje bolj zabavno.

✔ Izboljšajte svoje znanje improviziranja, in “džemajte” s svojimi prijatelji.

 VELIKO ZABAVE! :)

Praktično bo to več kot 4 mesece  ̶l̶e̶k̶c̶i̶j̶  napredka združeno v en vikend.


Poleg “uradnega” dela zaradi katerega, se želite pridružiti, bo dogodek spremljalo tudi nepozabno doživetje, druženje, spoznavanje novih prijateljev, istomislečih kitaristov in zabave.
 

En/a izmed njih ste lahko tudi vi:

2023_06_04_Dream_Music_Koncert_Bučka (30

"Janez je res velik učitelj, v pravem pomenu besede, z ogromno mero potrpežljivosti in motivacije, ki poskrbi da lekcije potekajo v sproščenem in prijetnem vzdušju. Vsaka lekcija mi je v veliko veselje, ker glavnino časa porabimo za igranje, vsebine pa so prilagojene posamezniku glede na znanje/nivo igranja. Na vsaki lekciji se naučimo česa novega, vsako pridobljeno znanje pa ima pomen in smisel. Toplo priporočam vsakomur, ki ima željo po učenju in igranju kitare."
~Bojan

Pet zvezdic
2023_06_04_Dream_Music_Koncert_Bučka (17

"Neprecenljiva izkušnja učenja kitare, hiter napredek in posledično dvig samozavesti. Janez ne miruje in vedno išče možnosti za izboljšave, nove pristope. Kljub mladosti je vzor vsem in posledično odličen motivator. Le tako naprej!" ~oče od Tadeja

Pet zvezdic

Na lekcijah se imam odlično! Jaz sem bil presenečen, da sem bil po petih mesecih učenja z Janezom sposoben odigrati v bendu in mislim, da je glede na aplavz izpadlo kar dobro. Učenje v Dream Music mi je dalo res en tak "gušt" po igranju, saj po vsaki lekciji vidiš napredek."

~Marko

Pet zvezdic
2022_06_05_Dream_Music-23_edited.jpg

"Zelo sem zadovoljna. Strpnost, ki jo izraža učitelj pri svojem delu z učenci, motivacija za delo, ki jo izraža glede na naše različne sposobnosti, metode poučevanja, individualen pristop. Vse to so kvalitete, ki so meni zelo pomembne." ~ Andreja

Pet zvezdic

Z obiskovanjem šole Dream Music, se mi je uresničila dolgoletna skrita želja, da se naučim soliranja na kitari. Po osmih mesecih je zelo opazen napredek, še bolj pomembno pa je, da na urah uživam ob sproščenem druženju. Janez je poleg strokovnosti tudi izredni 'motivator', saj nam poleg usmerjenega dela, dopušča tudi veliko svobode pri učenju."

~Jože

Pet zvezdic
2022_12_18_DreamMusic-324_edited.jpg

Kdaj?

Ultimativni Trening Kitare 2025 bo potekal:

  • Sobota 19. julij 2024 (okvirna časovnica 8:00-18:00)

  • Nedelja 20. julij 2024 (okvirna časovnica 8:00-18:00)

Lokacija

Škocjan, dolenjska (točne informacije dobite ob prijavi na dogodek).

Koliko?

Če bi želeli več kot 4 mesece  ̶l̶e̶k̶c̶i̶j̶  napredka v kateri koli šoli kitare, bi investirali vsaj 400€. Če bi to storite z najboljšimi, bi odšteli vsaj 600€ za vse lekcije.

Če prištejete še neprecenljivo izkušnjo druženja, džemanja in deljenja medsebojnega znanja z drugimi istomislečimi kitaristi... bi verjetno morali odšteti vsaj, hmmm... 1000€?

Ne. Vikend Preboja Kitarske Ustvarjalnosti vas bo prišel veliko manj, in sicer vas ne bi prišel niti približno ne  ̶1̶0̶0̶0̶€̶, ampak samo 197€ (možno plačilo na 3 obroke).

In nič se bati, plačilo se izvede šele po izpolnjenem obrazcu, zato ne odlašajte:

Pozor!

Ta dogodek ni za vsakega.

Pravi napredek na kitari bo zahteval, da vam iskreno podam povratne informacije na vaše igranje, česar ne smete vzeti kot negativno kritiko, ampak priložnost za napredek. Če vam to ni všeč, potem ta dogodek ni za vas.

Prav tako, ta dogodek ni za vas, če se vam zdi, da je cena prevelika. Nekateri kitaristi porabijo leta in leta samoučenja ali pa lekcij, pa še ne pridejo tja, kamor so želeli priti. In to je veliko zapravljanje denarja in časa. Če se vam zdi, da je znesek, katerega nekateri na mesec porabijo v McDonaldsu prevelik, potem vam vaše igranje kitare verjetno ni tako pomembno.

Če niste eni izmed teh, berite naprej. :)

Naj vas strah ne premaga!

Na dogodku boste veliko igrali v skupini med drugimi kitaristi. Vsak je na svoji stopnji, in igra po svoje, in prav nihče vas ne bo kritiziral. Pa vendar morda kdo čuti tremo ali strah, povsem brez podlage.

Jaz sem morda v očeh nekaterih učencev izjemen kitarist in dober učitelj, ampak sem še vedno samo normalen človek, tak kot vi. Ne se me bati, ne grizem. Obljubim vam, da se bomo skupaj imeli super! :)

Ne pustiti strahu, da vas ustavi na poti do vaših sanj!

2022_12_18_DreamMusic-145_edited.jpg

Torej ali ste pripravljeni narediti en velik korak v svojem igranju kitare in narediti preboj v svoji kitarski ustvarjalnosti?

Anchor 1
bottom of page